Фотография и изработка на Виртуална разходка

Заснемане и виртуализация

Фотографски услуги

Изработка на виртуална разходка

Заснемане на обекти

Вашите снимки ще бъдат безценни за изработката на сайт или рекламната Ви кампания.

Но ако все пак смятате, че не са достатъчни и Ви трябва нещо повече – ние сме насреща.

Разполагаме с професионална техника за заснемане.

Изработка на виртуална разходкаИзработка на виртуална разходка

Продуктова фотография

Продуктовата фотография се прави по два начина:

1.На бял, цветен или декорира фон и осветление със студийни светкавици, покрити със софтбокс за разсейване на светлината. Разполагаме и с цветни филтри за осветяване.

Подходящо е за снимки на всякакви композиции на единични или група предмети. Заедно можем да реализираме всички Ваши идеите.

Продуктова фотография

2.Продуктова фотография в бяла палатка.

Много подходящо за продукти за онлайн магазин или чисто заснемане на продукт. Целта на палатката е разсейване на светлината, пълен контрол на посоката на осветяване и сенките и липсата на отблясъци.

Предметна фотография в палатка

Изработка на 360° Виртуална разходка

Виртуалната разходка е  преживяване съпоставимо с посещение на живо. Дори дава повече – възможност за оглед до последната подробност за минути. Направете впечатление на клиентите си с 360 градуса виртуална разходка във вашия обект, заведение, апартамент, хотел. Вече не необходимо посещение на място. Всичко до най-малката подробност може да е на разположение на клиентите ви по всяко време.

Преди да направят резервация, клиентите ще могат да разгледат обновеното ви заведение и вида на уютната обстановка да бъде решаващ за избора им.

Чистите и добре подредени стаи с красив изглед са най-важни при избора за незабравима почивка. Нека всеки да може  да ги разгледат от дома си.

Изработка на виртуална разходка

Не ограничавайте клиенти с работно време и оставете изцяло в техни ръце определянето на най-удобния ден, час и място, за да разгледат това, което им предлагате. Чрез виртуална разходка в сайта се подобрява видимостта на бизнеса Ви с присъствието му в Google Street View.

Кликнете върху снимката за да разгледате 360° Виртуална разходка.

Варна Южен плаж

Побити камъни

Провадия Крепост Овеч

Варна от птичи поглед

За повече информация посете VirtualTour.bg

Към началото