Офсетов печат

Предпечат и офсетов печат

Рекламни материали

Визитки или визитни картички са средства, които надали се нуждаят от пояснения. С визитка хората представят себе си пред други хора, обменят контакти, загатват или директно подчертават сферата си на дейност. В последните години оформянето на визитки и технологиите, влагани в тях, превръщат малкото късче картон в своеобразни произведения на изкуството.

Фирмените бланки, наред с визитките и пликовете формират трите елемента на така наречената корпоративна визия и са основна част от създаването на фирмената идентичност за вашите фирмени книжа и документи. Бланките Ви идентифицират сред всички останали фирми на пазара. Сами по себе си те не продават, но представят добрия имидж и високото ниво на фирмата. Всеки документ (фирмена бланка) излизащ от офиса Ви носи Вашето лого и показва професионализъм.
Стандартните фирмени бланки са с размер А4 и се отпечатват върху хартия 80гр.офсет
При желание от страна на клиента могат да бъдат използвани различни видове и грамажи хартия, както и специализирани хартии.

  • Един изискан начин за представяне на продукти и услугите на вашата компания е диплянът. Те са едни от най-бързите и най-евтини начини за представяне на бизнес, събитие или промоции на голяма или малка площ според вашите изисквания. Подобно на листовките, диплянът често се използват за менюта, за директна реклама по пощата, вложки за списание, както и за рекламно-информационни материали. Има много опции за формат и сгъване на дипляна.
Каталог Мебели

Рекламните каталози са предназначени за фирми с богато разнообразие от предлагани продукти. Целта на рекламният каталог е да даде пълна информация за продуктите които предлагате.Рекламният каталог е Вашата фирма на хартиен носител, ето защо той трябва да изглежда уникално, да Ви представя подобаващо пред Вашите партньори.

Продуктов каталог

Печатът на вашият каталог може да бъде на различни видове хартия, да бъде отпечатан на дигитална или офсет машина. Захващането на каталозите най-често е с телчета,спирала или термолепене... КаталогДобре е Вашият каталог да бъде с индивидуална форма(щанца), с цялостен или частичен лак на корицата.

Какво е брошура?
Рекламните брошури представляват печатни материали от няколко листа, които са сгънати на две, вложени един в друг и зашити с тел (брошурирани – откъдето произлиза и името Брошура).

Брошури
Брошури

По-просто казано – брошурите са малки книжки, без корици, скрепени с телчета.
Като рекламен материал брошурата може да изпълнява ролята на мини-каталог, на презентационна дипляна с повече страници или на книжка с информационен текст. БрошуриНай-често брошурите се ползват при презентиране на проекти, представяне на аксесоари и консумативи за даден продукт, инструкции за употреба, информация за избор на стока или услуга.

 

 

 

Папка с размер 440/305 мм. с щанцован джоб, с ламинат мат от външната страна.

Папка с размер 440/305 мм. с лепен джоб, с UV лак.

Календарите са чудесен рекламен материал, който представя вашата компанията през цялата година, чрез вашите партньори и клиенти. За да бъде харесан от повечето ваши партньори, на които го подарявате и те да го окачат на стената в офиса или жилището си, календарът трябва да е красив и да бъде изработен качествено.

Офсетов печат на опаковки, формуляри и довършителни процеси

За производството на опаковки използваме картон различни грамажи в зависимост от типа на опаковката. След отпечатване на опаковките, можем да нанесем надпечатан цялостен или частичен UV лак.

Печатът върху химизирана хартия се използва за отпечатване на данъчни фактури, стокови разписки и други документи, които изискват употреба в повече от един екземпляр.Печат върху химизирана хартия представлява печат върху хартии, покрити с копирен слой от едната или от двете страни. Самите хартии се наричат химизирани и биват първи, втори, трети и повече листа. Върху първия лист се пише на лицето, а гърбът с нанесен копирен слой предава. Вторият лист приема написаното откъм лицето, а гърбът му приема. Последният лист само приема написаното.

Щанцоване - чрез този процес печатните материали могат да бъдат направени в уникална неправилна форма!

 

Някога чудили ли сте се, как се правят стелажите, опаковъчните кутии, хартиените пликове и всички материали с интересна и нестандартна форма? Как от един лист се създава форма, която само с няколко прегъвания се превръща в нещо триизмерно? Именно за това се използват щанцформите, а самият процес се нарича щанцоване.

Чрез щанцоване можем да направим за Вас сложни триизмерни изделия като кутии и различни видове опаковки, папки, картонени етикети със сложна форма и много други изделия.

Сгъването е процес на прегъване на тънки листове хартия/до около 130 гр./кв.м./ за производство на брошури, листовки, лекарствени предписания, тетрадки и други издания от тънка хартия. Линията на прегъване върху листа се нарича сгъване. Биговането е процес, при който хартия с по-висока плътност е подложена на линеен натиск в резултат на който се получава т. нар. бига /вдлабнатина/. От своя страна този бига спомага за прегъването на плътната хартия без да тя да се пречупва. Биговането е често използвано при направата на папки, корици на книги или ламинирани или лакирани хартии.


Лакирането е метод за подобряване на визията на печатния продукт. Двата основни вида лаково покритие, които се използват са мат и гланц. Цялостното UV лакиране е процес, при който се нанася UV лак върху целия отпечатан лист. Така корицата на вашият каталог, опаковка, рекламният ви материал придобиват завършен вид с привлекателен гланцов или матов ефект. А, в случайте в които желаете да акцентирате върху отделен елемент от вашия печатен материал се използва частичен UV лак. В резултат на употребата на този метод определена част от вашия продукт привлича моментално човешкото внимание, тъй като контрастира с останалата част на изделието и придава уникален вид на продукта.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Графичният дизайн е навсякъде около нас – лого, визитки, обяви, плакати, брошури, билборди, оформление на книга, опаковка на продукт, корица на списание и т.н. От изключително значение са фирмената идентичност и визията на продукта.

Споделете идеите си с нас.

Споделете идеята си с нас и ние ще изработим перфектното решение за Вашия бранд. Ако нямате такава, ние ще Ви предложи своите идеи. Графичният дизайн съчетава творчество и подход към аудиторията. Той е визуалната комуникация между Вашата фирмата и клиента.

ПРЕДПЕЧАТ

Предпечатната подготовка е процес, при който се извършва обработка на дадено печатно издание, преди неговото тиражиране (отпечатване) в печатница. При предпечатната подготовка се изготвя електронен макет на полиграфското издание с използване на настолни компютърни издателски системи.

Как се осъществява?

Осъществяването на предпечатната подготовка изисква познаване на целия процес по издаването на даденото печатно издание, сериозно познаване на необходимите компютърни програми и сериозни познания по полиграфия. Представлява процес, в който се събират в едно текст и графика и се извеждат на електронна печатна форма.

Описаните услуги за офсетов печат на рекламни материали са голяма част от това, което можем да ви предложим, но не е всичко. Ако ви интересува нещо нестандартно или нещо, което не е описано не губете време и изпратете запитване. 

Офсетов печат

Графичен дизайн и предпечат, Офсетов печат, Рекламни материали
Към началото